Mezeler dizilir, börekler sofrada yerini alır.
Assolist balık mangalda demlenir :)
Rakılar soğutulur sofra son şeklini alır.
Barbunya, börülce, közlemeler sıralanır. Sofranın kırk yıllık vazgeçilmezleridir.
Arada genç tarifler de eklenir tıklayınız
Ya da yeni bir sunum diye diretilir. Dereotu mezeye yedirilse mi güzel olur üzerine servis edilse mi? :)
İçli köfte sürprizi ile misafirler yerini alır. Sohbet başlar sofradaki lezzetler övülür. Bir de şöyle cümleler kurulur: falanca yere gittik şu tarz bir meze tattık şunu şöyle yaptım daha nefis oldu... gece ilerler ve bir cümle beni çiviler. Geçen gün İstanbul'dayken Süheyla'ya uğradık.
Yeni fikirler, yeni lezzetler bahsedilirken takdir ettiğim kitabın yaratıcısından bahsedilir.
Merak mı ettini? tıklayınız
Her sofra hazırlayışımda bir tarifim mutlaka yenidir. Peki sizin?
Meze sofralarınızda sizin yenilikleriniz nelerdir?
Tarih84
No comments:
Post a Comment